Priser
Gärdsgård i Skåne

Priser på uppsatt gärdsgård inkl. material:

 

Smålandsgärdsgård och trolgärdsgård med slanor av senvuxen gran och störar av ene: 448 kr/m (exkl. moms)

- smålandsgärdsgården är den typ av gärdsgård vi oftast ser. Den består av kluvna och hela slanor, störpar med c:a 80 cm:s mellanrum samt vidjor. Trolgärdsgården skiljer sig enbart genom att den inte har några kluvna slanor.

 

Standardhöjd är c:a 110 cm (störarna c:a 180 cm).

Slanorna sätts med c:a 10 cm:s mellanrum.

 

Kortgärdsgård och snedgärdsgård med slanor och störar av senvuxen gran: 498 kr/m (exkl. moms)

- i kortgärdsgården går slanorna endast genom 3 - 4 störpar. Störparen kan lutas för ökad stabilitet, vilket ger en snedgärdsgård.

 

Höjd och täthet kan varieras. Eventuella ändringar från standard kan påverka priset!

 

Fraktkostnad tillkommer!

Gärdsgård i Skåne utökar

 

Efter fem fantastiskt roliga år tar vi nu steget och utökar vår verksamhet! Förutom den traditionella gärdsgården kommer vi nu också att erbjuda andra typer av inhägnader. Vi vill inte begränsa möjligheterna, utan låter kunderna styra. Bara fantasin kommer att begränsa utbudet!

Vill ni inhägna uteplatsen, grönsakslandet, tomten eller hagen? Behöver ni ett plank? Hör av er så hjälper vi till att hitta den mest funktionella och vackra lösningen till det bästa priset!

 

Ring eller maila för att

boka en träff med kostnadsfri konsultation!

Gärdsgård i Skåne sponsrar

 

Inför återuppstarten av den anrika föreningen Djurröds IK går Gärdsgård i Skåne in som sponsor. Vi gläds åt detta initiativ och önskar klubben och laget lycka till!

Gärdsgård i Skåne | Sönnarslövsvägen 109-59 | 298 91 Tollarp | 0706-289009 | handla@gardsgardiskane.se | www.gardsgardiskane.se

Copyright © All Rights Reserved